MOT THE CITY"

Nu ska jag dressa mig för att sedan ta en snabb sväng till stan och hämta något riktigt fint!

Bio och Lanvin?

HEY YOU !
Kom nyss hem från The city, Gävle city! haha. Där såg vi Narnia i 3d och jag passade också på att lämna tillbaka de som skulle varit min nyårsklänning! Menmen, känns de inte rätt så gör de inte!

Väl inne på hm checkade jag in sortimentet som vanligt. Inte med hopp om Lanvin dock. För när jag var inne där häromdan kollade jag faktist upp om de tagit in Lanvin kollektionen men de hade de ej. Men där var den. Som solljua i mörkret. Som värme i kylan. Den gula vackra klänningen lyste upp på meters avstånd. Vackrare än jag kunnat drömma om! Självklart var det inte min storlek den fanns i men jag la undan den ändå. Jag har nämligen en vän som är lika tokig som mig och vill ha den själv. Eftersom vi inte har samma storlek kan hon tacka GUD att jag är e sån bra vän som köper, eller la undan den gjorde jag iaf. Måste ju dubbel checka storleken med min kära vän. Nus ka jag ringa och meddela de goda nyheterna. Gissa vem som kommer hoppa i taket!
THIS IS FOR YOU<3


Dan efter dan.

Hallå alla bloggisar.
Har nyss haft ännu en julafton med farmor och farfar på besök. Fick super fina julklappar ännu en gång och skulle inte kunna vara gladare. Det är inte alltid man får uppleva en av de bästa dagarna på året more then once!

I paketen gömde sig idag, Pund, bio pengar, Presentkort på Topshop. Lösa pengar, parfym örhängen. Mer kommer jag inte ihåg, men det dyker väl upp i huvudet later.
NU ska jag kolla Easy a med bror och syster. KYSSSSSSSSSSSS

TVÅ NYKÄRA GODINGAR<3

NU HAR VI ÖPPNAT MASSVIS MED JULKLAPPAR OCH ÄTIT EN SUPER GOD JULMIDDAG!
HÄR HAR NI TVÅ UNDERBARA JULKLAPPAR TILL ATT BÖRJA MED. MOBILEN FUNGERAR JU INTE SÅ JAG TÄNKTE LÄGGA UPP LITE SAKER HÄR OCH DÄR. PUSSSSSSSS





GOD JUL<3

GOD JUUUL ALLIHOP!!
Igår hade vi lite kris när vi skulle ut och köpa gran och alla var slut i hela gävle. Skulle vi ha en granlös jul?
Nej då, efter några skräckande timmar löste det sig med att pappa, på vägen upp fick med sig en silver gran från rusta. SUPER FIN är den nu!

Helst hade jag velat ha en rosa. Jag menar hur kul hade inte det varit. Kan man inte få en grön är det bara att gå all out!! Men vi nöjde oss med en silver. Tyvär kan jag inte visa en enda bild för min busiga mobil har helt lagt av.
Så alla som messat. Jag lever. MEn jag är rätt svår att nå just nu.

Nu ska jag mysa med familjen. GOD JUL ALLA ÄLSKADE VÄNNER, ÄLSKAR OCH SAKNAR ER ALLA<3



Glad sommar allihop!

Om det ändå vore så väl. Men livet är rätt bra ändå.
Idag fick jag äntligen mitt efterlängtade jullov. Och med det firade jag genom att bjuda med mig Anna hem för lite frosseri i allt som finns.  Vi har gott en promenad, ätit tacos, ätit chokld och bara haft det riktigt kul. Det var riktigt längesedan jag skrattat så mycket som jag gjort de senaste timmarna.

Nu ska vi kolla en film och fortsätta ha det bra. Här har ni min nya profilbild på face.
Sedan har vi en bild på anna och jag från i sommras. haha ROLIGT!!!




HEJ HOPP GUMMISNOPP!

Hallå bloggare och vänner.
Sitter här och kniper efter skratt med kära Anna. Kollar ni in hennes face förstår ni varför. Eller vänta, kollar ni in förstår ni också varför! hahah UNDERBAT!

Jag vill också ge en diss till bajsmysan som fick mig att skrika 4 gånger på en kvart, endast genom att lägga upp ett onämnt monster på min face sida. SHIT, skakar fortfarnade av räddsla!

Spotifi!

NU har jag äntligen gjort som alla andra människor på denna jord och inskaffat Spotifi. Nu är äntligen mina snylt dagar över. Jag är nu redo att lyssna till all tillgänglig musik non stop. Haha KÄRLEK på det!


Mätt och belåten.

Julbordet var UNDERBART! Massvis med god mat och trevligt sällskap.
Vi tog super många roliga bilder som ni "om jag hitta sladden" förhoppningsvis ska få njuta av imorgon. DÅ är jag skönt nog ledig och tänker därför städa fram den.

NU vill jag snart sova, imorgon ska jag nämligen träffa mina favorit flickor efter de slutat skolan<3


Dåligt dåligt dåligt!

Jag vet, ja är verkligen otroligt dålig på att uppdatera. Men det känns så tråkigt när jag inte hittar sladden till min mobil. Jag menar vem vill kolla in en blogg som aldrig har bilder. Inte jag iallafall!!!!

Men nu ska jag först fira kusin som fyller 25, sen ska vi i familjen på julbord. Kommer bli super mysigt med massa foto tillfällen. Daggs att hitta ett sätt att uppdatera med bilder kanske!

Puss och kram skumbanan<3

Mot kina!

NU ska jag ta mig upp ur drömmarna och byta om för att bege mig mot kina resturangen en bit bort. Där ska jag nämligen träffa kära Emma för en mysig middagsdate<3


21 minuter kvar!

Hejhej alla bloggvänner därute.

Hade tänkt att göra ett sjukt bra inlägg nu men pga att jag pratat i hundra år med blomman håller batteriet på att dö. Måste nu först och främst att beställa lite saker från CDON. De är brådisss, endast 21 min kvar på batteriet!! 
Kommer tillbaka ikväll. PUSSSS

Mitt senaste verk!

Haha kan man säga så?
Jaja Iallafall så är det så här min kära vän my ser ut efter en dag på min skola.. SUPERFIN är hon<3



När man får oväntat besök!

Hallå på er därute!
Idag hälsade mysan på i skolan. Hon gick med ett underbart resultat från att vara mörkt brunhårig till blond!. Det blev superbra! Har tagit lite proses bilder men vet tyvär inte vart min mobilsladd är. Den måste ha försvunnit någonstans i flytten. Jag hittar den nog senare"

Nu ska jag försöka påbörja ¨svenskan.. Ush Fy Blää!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Julklapp time"?

Sitter och filosiferar över lite julklappar till mina nära och kära.. Något som stör mig enormt  är rabbaten på cdon. Man får nämligen fraktfritt om man handlar över 100kr. Men vill man som i mitt fall beställa något för 79 kr då gäller frakten ändå. Det luriga med detta är att priset då ökar till 108kr. Jag vet inte vad ni tycker, MEN jag känner mig faktist lite lurad""

NU ska jag färga syrans hår för tredje gången på 2 dagar! KYSSAR<3

The last day.

Nu har jag avslutat min modekurs. Jag har haft jättekul och känns liksom lite tomt att veta att man inte ska tillbaka. Men det känns ändå superskönt att ha det avklarat. One more to go!!

Imorgon blir det skola. Messade nyss mysan och hon ska komma förbi för lite pyssel med håret imorn. Spännande!!!!!
Nu blir det mat- Puss och kram skumbanan<3


På tiden!

HEEJ alla nära och kära<3
Nu börjar jag äntligen få ordning på allt i den nya lägenheten å allt känns faktist helt okej. Jag kanske inte älskar området MEN nyrenoverad insida är ju inget man klagar på. Detta blir nog jättebra så länge..<3




VAD TÄNKER DU PÅ PUSSEMPA?

Just nu sitter jag och drömmer mig tillbaka på den underbara tiden jag spenderade i London. Jag saknar det så mycket att det gör ont. Dagarna var fyllda av shoppning pch kvällarna slutades med goda viner och Cesar Sallads. More then once!
Allt jag gör nu för tiden är att drömma och spara. För snart ska jag tillbaka. Snart så!


KAOS!

Har packat rummet hela dagen och jag börjar äntligen se ljuset ur tunneln.. haha
Imorgon ska jag och bror min köra över massviss med kartonger till nya stället. Det ska bli så skönt att få det gjort. Jag tror säkert vi är tillbaka innan man vet ordet av det..

Taget ur metro.. GJORDE min morgon<33 haah


Insperationen tynar!

Insperatonen, vad än det nu är eller ska vara tynar. Vet inte riktigt vad jag ska säga, vad jag ska skriva. Har väl så kallad bloggtorka. Men hur klyshigt är inte det?

NU ska jag dressa på mig en av mina fina vinterjackor för en lång promis till min bror. Vinterkylan skrämmer nämligen inte mig.  HÖR DU DET!!!


LITE CHILLPILL BARA!

HEEJ BLOGGEN!!
Dagen har varit fullspäckad med massvis med mode, och trevliga promenader i vinerkylan.
Nu är jag äntligen hemma och myser i soffan. Jag skulle igentligen träffat min blomma idag men hon svara inte på mobilen så det blir förmodligen inte av. Dumma blomma utan teckning! Imorn åker hon till London! SHIT vad jag längtar tills jag ska tillbaka!

NU ska jag chilla med tvn: här har ni en läskig brutta att drömma mardrömmar om<3


Late night shopping!

I söndags osade jag till lite Late night shopping på TOPSHOP!
Men när jag fick reda på att jag var ledig idag kändes det inte riktigt rätt. Ingen lust alls att ta mig ut i denna kyla om ni förstår.. haha..

Har precis ställt in Tacopaj i ugnen. I bakgrunden lyssnar jag på lite julmusik med Elvis<3


När jag ändå sitter här!

Så kan jag ju alltid slänga in en bild på skorna jag vill ha just nu!

Gröna eller gråa?


TACK, TOMTEN!

Kolla in vad Tomten kom med!
Han var så pass snäll att han tog en tur förbi Topshop i England! LOVE SANTAAAA!!!



1 DECEMBER!

HALLOOOOOO!!
Idag är det 1 december så nu är det så gott om 23 DAGAR kvar till julafton!!!!!!! SHIIIITT!!!
Vad jag längtar<3
I helgen blir det daggs för att köpa lite julklappar. Känns Verkligen superbra att göra sig av med studiebidraget så gott som innan jag fått det! hahah... Joo, älskar julklappar!

Men vart är min Julkalender????? Måste ringa pappa BUMS!


RSS 2.0