BIO

Idag var jag på lite shopping break. Det var trevligt och hittade lite gobitar.
Nu ska jag på bio och se inception. tell you more about it later.. Kissesss


Högst upp på önskelistan

Snart fyller jag år= önskelista!!YESYESYES


Daggs att ta ut svängarna.

Morning sunshines, Jag är så trött på att vädret inte vänder. Men nog om det.
Nu ska jag ta en sväng med bilen och samtidigt hämta upp lite vatten på vägen coliooo .... Seeyoulateralligater

Trött och seg.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla scrubs. Jag är så in i helvete trött. Vill bara sova och vila upp mig inför den lovande solen imorn.  Men här har ni lite mer bilder från dagen. Denna klänning har jag levt i den semaste tiden, när jag är hemma iaf. hah.. Sjukt bra köp!!




Id-kort och lite invigning

NUUU har jag och syster äntligen tagit Idkort. Det gick snabbt. Men ush va fult det blev. Tror nog jag föredrar passet framför detta .. haha... Kommer aldrig visa kortet för någon.
När vi kom hem gjorde vi blåbärspaj av blåbären vi plockade igår. Vart ASSgott!

Invigde min klänning today TOO!. SKOJSKOJ






Från staden.

HEJHOPP!.
Dagen hari stort sett varit lugn. Tog en lunch med syster i stan. Grekiskt...
Sen har hela fam tagit en långpromis. Det var skoj med blandning av blåbärplockning.hiih
Lekte too paparatzzi!!

outfit mabybaby



Hittade matchande brillor. Ångrar lite  att jag inte köpte dom.. Menmen livet går vidare---

Dålig vän?

Hej allihop. Jag har något hemskt att erkänna. Jag har gjort något jag aldrig har gjort förrut, något hemskt och något som verkligen inte är okej.
Jag har glömt att gratta min käre vän Emma E T. Ni vet utomjordingen.. Nej förlåt detta är inte tid för skämt. Nu är det allvar. you see dessa veckor som jag nu har spenderat här uppe har satt mig i en liten dvala. Påminner lite om stenåldern. Har inte gjort mycket vettigt om man säger så. Eller använt hjärnan för den delen. Men imorse när jag vaknades upp tänkte jag på livet där hemma, och då som blixten hon är kom Emma fram i tanken.
Emma fyller år den 18 juli. Och som ni ser på datumet är det nu 26. Och eftersom jag hatar när människor endast kommer på en massa dumma anledningar istället för bara säga förlåt. Jag gjorde bort mig. Och jag är verkligen ledsen över det. Det är liksom männskligt. vi måste sluta komma på dåliga ursäkter när man gör bort sig. och tala istället alltid sanning. Det är det minsta ens vän försänar. Stygg Emelie, Stygg. Fan va jag försänar smisk!!

Ett sent men välförsänt Grattis my darling. Du vet hur vi firar när jag kommer hem. RÖKA KRÖKA!! LOVEYOU!

On the road"

Nu är familjen i mer eller mindre samlad. Natti och jag ska nu ta en sväng på vägarna mot vilken affär vi än möter som hyr ut film. Sen ska det mysas!

Har jag förästen nämnt att jag över upp mina färdigheter inom korsord. Går sådär, men jag jobbar på det. Inom en snar framtid kommer jag kunna lösa ett korsord helt själv..
Och by the way, på måndag skippas min beställning till England.. Underbara dagar visar sig.


Hej bohem

Även fast jag inte är hemma har jag stor längtan om att göra om mitt rum. You know,. Med en ännu större säng så man kan breda ut sig precis hur mycket man vill. Har igentligen en stor säng, men vill ha en ännu större.  Jag vill liksom kunna ha sängen i mitten av rummet utan att känna att ett monster kommer bo där under. haha..
Då måste sängen vara större än störrst!
Så mycket jag vill ha, så mycket jag vill göra, så lite tid. Eller lite och lite. När jag ser nått framför mig vill jag bara görat snabbt som attan. Annars kan gnistan försvinna...

Vison!


 


16 grader UTE

Helt seriöst! Kommer ihåg hur töntiga jag tyckte kändisarna i LA var när jag läste att de frös under 15 graders Värme. Men detta är fan inte värme. Det är 16 graders kyla här ute.
Svensk sommar. Ska det behöva vara så här?
Dessa få veckor som vi kallar sommar, ska de förstöras? Ska man behöva känna det jag känner och få hemska flashbacks från vintern. Ush Jag vill INTE!!!

Nu ska jag handla. Hoppas det känns bättre över detta Bväder när jag kommer tillbaka!

Ha begär!

På tal om de puderrosa skorna. På tal om spetsen. Mabybaby


Helt enkelt!

Denna dag började hopplös med regn. Men vi hade sån tur att solen tittade fram vid 3. Så som vanligt har jag spenderat dagen i solsängen. Vi åt kycklingsallad till lunch och assGOD färsk bagett vid sidan av.
Nu ska jag gå på en lång promis med mamma. Sen ska vi kolla film och äta godis. GottGott!
Kollade också igenom bilderna från igår. Bara skit om jag ska vara ärlig. Men jag slänger in en bild på dagens och min super  ASS goda sallad från igår. haha..

Världens godaste Cesar Sallad från Helt enkelt.! Underbar resturang!!


Sdress från Topshop!!"""


Nu blir det sleep!

Äntligen hemma efter en underbar dag på stan.
När solen och jag var färdiga med varandra drog vi tjejer in mot The city, Gävle City.Hahah.
Vi åt gott och checkade lite affärer. Gjorde också ett återköp på Jc med klänningen från igår. Hittade nämligen 20% rabatt i Sofis Mode. Super!
Nu har jag inte så mycket mer att säga förutom att jag åt världens GODASTE Cesar sallad. Kommer utan tvekan drömma om den inatt. SÅ GOOOOD!!!!!

Ska kolla mobilen efter lite bilder imorn, men nu måste jag sova.. Nattinatt<3 

Girls night out!

Morning sunshines.
Daggs för en underbar dag på stranden. Solen står högt, endast ett moln eller två och jag tänker hålla tummarna över att det håller i sig.
Ikväll ska vi girls äta middag i stan och mysa runt längs gävles gator.. cant whait!

Ny vaken, men redo för äventyr. haha


Dagens

HALLOO
Kom nyss hem från en fullspäckad dag bestående av lunch och shopping. Med mig hem fick jag 2 helt okej klänningar. Känner ångest nu för tiden innför allt jag köper eftersom min dröm klänning är slut "tillfälligt" får vi hoppas!

¨Idag hade jag klädångest. Vill typ bara ha mina Gshorts nu för tiden. De är så jädrans sköna. Men eftersom de såg ut att bli regn tog jag långkjolen.. Helt ok. hah


Jc

Carlings.



Mot The City, Gävle City!

Off to the City!
Haha Det må vara Gäle City, men man tager vad man haver... Tell you more about it later alligater!!!





MY ROCKS!

Idag är en rolig dag. Startade datorn och gick in på bloggen för att glatt överaskas av min nya design som greven tagit sig tid att göra. Först blev jag jätte chockad- men nu när jag hunnit smälta det lite tror ja att jag faktist kan trivas med detta ett tag.. Hon är så himmla duktig min vän där..Kommentera gärna vad ni tycker..
Tack för att du är väldens bästa vän som tog dig tid till detta MY GREDEMYR. KÄRLEEEK<333


Byebye Whit

Har nyss dragit mig igenom säsongsavslutningen på The City. Kände att det var daggs när jag igår såg The hills... Finns inte mycket att säga dock. Tycker kanske att säsongsavslutningar ska vara ite mer spännande, tycker då inte riktigt det var fallet.. Menmen Whitney finns alltid i mitt hjärta.

Idag hade jag också tänkt att göra beställningen från topshop. Kände mig lite nervig" var liksom rädd att allt skulle ta slut".. och självklart var min räddsla sann. Klänningen är helt slutsåld. Både i usa och england. Detta gör mig verkligen jätte ledsen.. Om någon har nån aning om vidare dem tar in slutsålda prudukter eller om de skiter i det.. Säg gärna till... PUSSS


Hej då FOREVER

Såg nyss sista avsnittet av The Hills EVER!. ush va ledsen jag blir när jag tänker på de. Det var som vanligt assBRA! Inte för att det kan jämföras med när Lauren lämnade serien men kom igen, det är ju THE HILLS!
Min favorit person har alltid varit Lo. Hon är så älskevärd på alla sätt. Kommer verkligen sakna henne.. LOVE LO FORE LIFE!


Spets noja

Måste bara säga att de spetsiga skorna bara växer och växer på mig. Så länge man inte överdriver kanske det kan vara helt okej. Eller? Nja kanske!!
Just nu drömmer jag om ett par i puderrosa. Yes please..


The day

Har myst i ute hela dagen. Halva med sol och halva utan sol. haha..
Nu är det daggs för lite mat. Gjorde kycklingsallad till lunch. Blir nog lite rester. Gottgott..
Inte mycket mer intressant att säga idag .. pusspuss


Stolthet och Fördom

Detta är utan tveka världens bästa film i hela världen, Och världens bästa bok. Jag har de senaste dagarna ägnat en stor del av min tid med att läsa ut stolthet och fördom. En sån sak som att man kan läsa böcker om och om igen tackar jag mitt dåliga minne för. Idag när jag läst ut den för tredje gången visste jag att det inte fanns nått bättre tillfälle än att se filmen. Detta är verkligen en av få filmer man ej blir besviken av fastän man har läst boken. Nu är det bara vänta ett halvår så är jag redo att läsa den igen. haha Love IT!

Bästa paret i tv- historian utan tvekan! Man känner verkligen med Mr Darcys varje steg. Sån underbar man. Och så ofattbart vacker.
 

playsuit

Igår hittade jag en riktig gobit, men eftersom det endast fanns i stolek 32 fick den följa med Cammish hem. Nu sitter jag ivrigt och håller lite koll på cubus hemsida efter någon storlek större. Kanske daggs att klicka hem! Fick inte tag i någon bild. Cubus förvirrar mig .. haha



Ny dag, nya äventyr.

HEJHEJ BLOGGEN!,
Idag vaknade jag gråtandes från en hemsk mardröm. När jag berättat den för folk säger de alla. Jaha . Var det alllt?. För här är en väldigt bra fråga- När man säger jag har drömt en mardröm tror folk eller snarare förväntas det att man har drömt om något monster eller liknande. Men så var inte fallet. Ja tycker själv att en mardröm lika väl kan kallas så om man som i mitt fall drömt att något hemskt inträffat en vän. Jag menar visst är det jobbigt att drömma om ett monster, " som i mitt fall inträffar ofta" men jag måste säga att när något hemskt händer en vän är det tusen gånger värre än vilken smärta ett monster någonsin kommer kunna tilldela mig. Haha tilldela. Det lät vuxet.

Resten av dagen har som vanligt spenderas i solen. När molnen senare övertog himmlen begav jag mig mot ica maxi för att köpa sololja. Det var som vanligt slut. Finns alltid bara massa olja med skydd ich det gillar vi inte under familjen ahlborg tak.
Jag har btw också pratat lite med mamma och hon ska hjälpa mig beställa kläningen och skorna om en vecka. Ska vänta med hopp om att rätt storlek kommer in först. Annars tar jag en mindre. Funkar förhoppningsvis lika bra.. Thats all!

The dress

Den här klänningen är så SNYGG! Har ett bra tag hållit utkik och nu när jag äntligen är redo för att skicka efter den finns den ej i min storlek. Detta gör mig så oerhört ont. Hade tänkt att skicka efter både klänningen och skorna som jag i tidigare ilägg lagt upp. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska jag vänta med skorna och hoppas klänningen kommer in? Blir så mycket extra pengar genom att skicka efter två gånger. Men tänk om skorna tar slut. Vad ska jag göra?



Remaking

ASSÅ SHIT! Som ni alla ser försöker, FÖRSÖKER jag göra om min blogg. Allt jag vill är att ha en stor bild på mig och sedan en helt vanlig vit bakgrund. enkelt och sofistikerat. Kan man tro. Jag löser nästan allt. Eller nja. Allt jag löst är den vita bakgrunden, och till och med den fick jag hjälp med. Suttit i timmar för att försöka tricksa till detta men det går helt åt helvete.USh.
Menmen detta får vara tills jag har haffat greven i rätt tillfälle. HJÄLP!!



Tack och adjö!

Nu har mina vänner seglat iväg och det är bara jag och min käre mor den kommande veckan. Ska bli sååå skönt!.
Känns dock super konstigt att dom har åkt hem. Man har liksom vant sig med att dem är här och nu är dom borta. Konstigt, men det är ju så det blir.
Nu ska jag lyssna lite Bon jovi och chilla galet. Puss på er

im wanted dead or alive!! ROCKROCK!!"""""haha



Nya mål i siktet

Underbara dagar har passerat och det är snart daggs för ett slut. Imorgon lämnar mina söta vänner mig och det är daggs för nya äventyr. Dvs forstätta jobba på brännan. haha..
Eftersom jag för en gång skull var smart och tog med mig min mobilslad ska ni få se lite bilder, ni slipper helt enkelt vänta en månad .. haha

Idag gick vi en lång prmis till stan. Meningen var att vi skulle ta taxi hem, men medans vi gick för att leta efter en resturang var vi nästan hemma. Sedan begav vi oss till maxi där vi köpte alla goda ingredienser för kycklingsallad. Den var ASSSgod. Vill ha mer ...
När vi kom hem firade vi efter middagen med lite moserande , samtidigt som vi hade ansiktsmasker. Det var super mysigt. Nu sitter vi här kollar tropic thunder efter en skön dag. Redo to hit the bed. Trött som F. hahah




SNYGGA KRÄFTANNA HAHA





Lite U-date

Det bllir så otroligt dåligt med uppdatering när man chillar på landet. Man hittar på så mycket att man inte riktigt får tid för datan.
Idag har vi jobbat på bränan. Så skÖÖÖÖÖNT! Man får verkligen utomlands känsla.

På kvällen har vi också hunnit med att se Linas Kvällsbok. Trodde den skulle suga men tyckte faktist den var assbra. Rkomenderar verkligen.

FÖRRÄSTENNNNN---- Kolla in vecko revyyyn, de har en så jädrans bra sida - hur det skulle vara om Edward hade facebook. Allt jag kan säga är att jag är- Sjuuuukt hungrig! hahaahah
PUss på er..

Så SNYGGA!

God eftermiddag alla nära och kära. Dagen har varit underbar på alla möjliga sätt.Flickorna har kommit upp och vi har solat och badat sönder. Nu sitter vi och kollar lite morden efter en stressfri dag. N vet hur trött man blir dagar som dessa. Nu äre nog daggs för lite grillning. Muumms.






Dagen

Hej hopp gummisnopp.
Hela dagen har jag myst med familjen. Sola och bada med pina colada helt enkelt..haha
Imorn kommer Patrick och C för lite gävle mys. Kommer bli great.. Nu ska jag nog gå oh sova. Känner mig helt slut. Lika bra förresten, lär bli tidigt imorn.

Tog också en sväng förbi maxi imorse. Köpte då ÄNTLIGN mint naglacket från depend. Så vackert. Ser super brun ut... Hörs imorn

Denna vackra hand hittade jag på google haha..Likt mitt vackra negelak- mitt är lite ljusare

Get to it!

Packapackapacka. Det är allt jag pysslar med just nu. Snart kommer greven och kanske becko too. Känner mig stressad som tusan. Underhålla vänner samtidigt som jag ska pressa ner alla kläder i resväskan. Daggs to get to work.

Kolla vad som nyss landade i brevlådan- Läsning i bilen.


Städtime

Det är helt galet. Säger hela tiden nu MÅSTE jag städa. Men mellan mitt rum och datarummet hinner jag alltid med en kortslutning som får mig att göra nått helt annat. Det blir helt enkelt aldrig av.. Men nu får det vara nog. Imorgon åker jag upp till gävle och där kommer jag stanna ett väldans bra tag. Måste städa innan det.
Nästa vecka kommer Patrick upp för lite mys och kanske blir det så att någon mer hälsar på då med. Alla är alltid välkommna innaför mina portar-  Lite öppet hus om man så vill kalla det. HAHAHA!!!..

På listan nu
- Packa
- Tvätta
- Packa
- Tvätta.. haha..
 Alldelest för mycket helt enkelt.

Inte för att detta har nått med inlägget attt göra- men lets make it- 
SÅ HÄR vill jag se ut i håret nu. Solblekt med en aning av utväxt. Enkelt och lätt hanterigt...


Återhämtning

Idag har jag försökt ladda om från igår då minst ett dussin nya skavsår gjordes på mina stackars fötter. Jag och Emma har myst och ätit god lunch.. Nu har hon gått hem så tänkte lägga upp bild på mina fynd från gårdagen. En klänning och en shortsdress..  Tänker inte påstå att det var lätta byten. Stockholm i sig är ett helvete under rea-dagar.. ush...
Btw så fanns mina skor ej i butik. Får väl hoppas dom kommer in snarast möjligt.

 Båda skapelserna är från TopShop





Off to the city"

Nu bär det snart av mot stan för lite skoshopping.. Ska försöka ta lite bilder dagen till ära. Var ett tag sedan nu..

Ny besatthet

Odsen är att jag tar en sväng till stan för dessa godingar imorn.. Måste flirta fram pengar..


Träskorn

Nu ska jag berätta en liten hemlighet som jag aldrig tänkt på.
Träskorn är gjord av trä. Okej nu tror ni säkert jag skojar men det är sant. När jag köpte dessa skor var jag glad eftersom jag letat så länge efter de perfekta skorna," om man så vill kalla dem". Men varför var jag så glad? Träskor ger skavsår, Knäskador och vet ni varför? Det är träskor!!!!! Man går bokstavligt talat på trä. Howe know. haha..
Och vad vill jag få fram med detta inlägg. Skulle jag ångra mitt köp? skulle jag lämna tillbaka dessa skönheter om chansen gavs? Vet ni vad- Jag skulle svara nej hudnra gånger om, och hur himmla dumt är inte det. Hur kan en så kallad trend," som man för nått år sen inte gillade" få oss dödliga att begå Ben- mord. Jag menar det är inte bara knäna som dör, benen i sig dör en plågsam, ensam, långsam död. Men med pride fortsätter vi bära dessa mördare..  Idiotiskt, eller hoppas de flesta att trenden snart bär av.. Vem vet?

Hur kan något så fint vara så hemskt!! hahaha


Shoppalist

`Jag vill verkligen, verkligen shoppa... Behovet bara växer och växer för varje sekund som går... Det ända problemet jag har är att jag sparar pengar. Varför? Därför att jag är en idiot.
Funderar seriöst på att råna en bank. Men då måste jag först handla en svart latex dräckt. Men hur får jag tag i en sådan utan pengar? .. I know-lets call catwomen.. HAHAH 

Åhh kissekisse.. Får jag låna din dräckt en snabbiss... haha



Snabb genomgång

HEJHEJ Hemma igen.
Igår såg jag äntligen den omtalande tredje delen av twilight sagan-Eclipse. Och vad tyckte jag då?¨
Med egna ord- Bättre än bra men mycket förviring. Jag menar vissa saker lär vara väldigt svåra att förstå om man inte läst boken. Och sen det allra värsta, som jag tycker förstörde mycket i HP 6 är när dem små skriver om handlingen.. Gör mig lite irre... Men Annars så kan jag bara säga
-Edward har aldrig vart snyggare- Jacob har aldrig vart fulare- Och Bella ser bara bätter och bättre ut för varje film som går.. Hon börjar verkligen växa på mig...
 Btw så är jag också små förälskad i Mr cullen haha aldrig riktigt lagt märke till honom.. Men vilken liten goding.. haha


Uppdatering från gävle

Hej allihopa..
Är hemma hos min vän bhlollo i gävle. Som vanligt glömmer man alltid det viktigaste när man åker bort. I mitt fall datorn och min mobilslad.. Attans säger jag bara..
Solen står högt på himmlen och det är över 30 grader ute. Inte en kall vind innom räckhåll. Smög nyss in en sväng medans dem andra håller på att sätta ihop en flyt brygga, går väl sådär.. Men dom jobbar på hårt.
Bilderna som jag igentligen tänkt lägga upp från farmor får helt enkelt komma på söndag kväll eller måndag morgon. ¨Det lutar mot måndag eftersom jag, anna och nåra andra familjemedlemar ska på tredje delen i twilight sagan-eclipse imorn.. Ska bli super spänande.. Har ju både läst boken och HÖRT massa gott om denna film.
Nu ska jag ut och dricka vatten. Men vi hörs imorn.. PUSSSSSS


The sun

SOLEN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA! Själv har jag ont i huvet .. Men vem bryr sig.. JAG SKA UT ! NU! HAHA..
Ska hinna med lite bilder från igår ocksåå¨. skoj som tusan..


Supernatural

Jag och syrran har haft ett litet supernatural maraton. Dessa pojkar är ju bara för fina.. Hjärtat mitt hoppar ur led 24/7  med dom.. haha...
Nu måste jag börja fixa occh tricksa till mig lite, ska nämligen ta tåget till min farmor och farfar för lite middag + klippning.. Verkligen bra sätt att käna lite extra pengar.

Världens bästa serie-världens bästa killar!!!


RSS 2.0