DÅ, HÄR, NU OCH SEN!

JUST NU så har jag det hur bra som helst. Känns så skumt att vara fri, egen och inte behöva tänka på något! Fortfarande svårt att koppla av här och till, men shit vad jag hr det bra. Spenderar dagarna i hela med att steka och jobba på brännan. Samtidigt läser jag nu Elsas Värld, vilken är en JÄTTEBRA tvåa tycker jag! Gårdagenspenderades hos Louise som fyllde 18, bilder på det sen! Men nu ska jag för andra dagen denna vecka gå på bio och mysa med dem bästa. 
Tid för Braids maids! KYSSSSSSSSSSSSS


FÖR ATT BJUDA PÅ GÅRKVÄLLEN!


INGET KVAR ATT LEVA FÖR NU NÄR HIMMELEN LUKTAR PLAST!

"ALLTSÅ! SNART ÅKER JAG TILL GÄVLE OCH SPRÄNGER MIG SJÄLV I DIN SÄNG! UPPDATERA DIN BLOGGJÄVEL, PISSRON!"

Hejhej Bloggen. Jo jag har varit borta ett tag nu. Och ja det beror mest på att jag varit så deppig på sista tiden. Mail som dessa fortsätter att rammla ner i kommentarfältet om och om igen. Pissron pissemelie pissDU!. Inte trodde jag att bli en stor bloggrska skulle få mig så blue. Och sedan har ju en kära vän precis lämnat staden. Vilket får mig gråtandes till sömn varje natt, Jag menar hur går man vidare? Finns väl egentligen ingenting mer att säga en hejdå, farväl, nej inget känns starkt nog längre. Nu hoppar jag, nu hoppar jag ändå från jordens kant till jordens mitt.. Jag sväjer gråten, jag sväljer gråten, jag sväljer gråten. Och om ni undrar vad jag gör? så sväljer jag gråten!


JAG FORTSÄTTER ATT ROCKA!

Ja då kan man lägga till körkort på listan av saker man har gjort! Känns helt fantastiskt. Skrev teorin i måndags och körde upp i tisdags och allt gick hur bra som helst. Är så stolt och glad över att ha gjort detta. Känner redan vilken frihetskänsla detta ger. haha.. Begav mig i tisdags upp mot landet för att hämta ner bilen. Så skönt att när jag får semester på söndag kunna åka direkt upp till familjen.. LOVE!!!!! 
Nu ska jag äta sedan blir det jobb. Endast 4 pass kvar nu, SKÖNT!

NÄR MAN TALAR OM TROLLEN!

Just nu är jag någonstans mellan Plugg och Jobb. Jobbar i stort sätt dagligen och när jag inte jobbar så pluggar jag. USHFYBLÄÄ Haha..
Längtar som tusan till vecka 30 då jag drar upp till landet med kära familjen. Dock längtar jag inte till helgen innan då älskade Lollo drar ut på äventyr. Kommer sakna henne så det gör ont.!!!! Hatar därför att jag måste jobba och inte med allt plugg har möjlighet att träffa henne.. UshUshUsh!
Menmen, Nu drar jag mot sängen och fortsätter plugga, så vi hörs efter helgen Pussgurkor<3



FESTIVAL!















Galen Festival vecka med dom bästa! Andades in samma luft som Veronica, Oskar, KingsOfLeon och Lykke li för att nämna ett fåtal! Hängde med manne och fick skåda hur vacker Erik var när han gjorde sin grej.. Haha,, Har en super rolig video ni ska få skåda snarast också. WithLove<3

FRED OCH KÄRLEK!


Var hemma tidigare än väntat från denna underbara festival. Har haft en galen vecka med funktionärsjobb och alkohol. Vilket då de sista var det enda som va lyckat. Nej, funktionär är inget jag kommer prova på att vara igen. Ångrade hela tiden att jag inte bara kunde betalat biljetten själv och sluppit jobba.. Men det var väl ödet med tanke på att jag blev sjuk och därmed slapp. Jaja. Hade en underbar tid med dom bästa, fått massviss nya minnen, och en hel del roliga inside skämt att dra med dom rätta. haha..
Nu bär det nog av mot sängen. SUPERTRÖTT!!! PUSSSSSSS

RSS 2.0