Skål för gårdagen!

Jag är såå trött! Valborg i år blev till för att bota en baksmälla och för att ha en lung hemmakväll! Men inte gör det mig något. Kvällen blev super lyckad igår och jag fick med mig massa kära minnen både på bild och i minnet.
Imorgon kommer jag slänga upp lite godingar från gårdagen när vi drack massa öl, raggade sönder hela stället och bara levde livet!!! Skål på er!!!

ROCK""


Godmorgon alla SUPERSTARSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vilken för underbar kväll jag hade igår!!! Festade runt i min underbara ROCKmössa 12 timmar i streck!!!
Dagen började med att jag träffade kära sami i stan för sällis mot skolan. Och,,, ja vi koom lite sent ! haha
Så efter att ha MISSAT mösspåtagningen begav vi oss med klassen mot rålis, och sedan vidare mot snaps uteservering där vi hade bokat bord! När de dog ut och vi sedan drog vidare mot något 23 hak fick mössan åka av.. Men efter att idioterna slängt ut mig åkte den snabbat på igen!!!
När jag väl hittat till tåget satte jag mig direkt på första tåget hem. Min underbara syster möte mig sedan vid bålsta station. Ängel som hon var fick jag hennes jacka för jag frös som en ankunge...<333 hahahha!!!
Kvällen blir förhoppningsvis lugn. Vill bara chilla och ladda upp alla bilder från gårdagen. För ja, det är en del!!!

MössprovtagningOutfit Kirrad!

'
Yes, man bryter ihop när det kommer till kläder just nu. Sprang runt som en galning för att hitta någonting till provtagningen imorgon. Och inte nog med det så har den nya mössan forfarande inte kommit, så ist får jag ha min feliga mössa!!!
Här har ni iaf en bild på min mössprovtagning outfit, jag menar tillslut får ma bara gör det bästa av det sämsta!

S.H.I.T.!

Att det snart var daggs för mössprovtagning är ingen nyhet. Men idag fick jag reda på att det är på fredag. SHIT!
Blev direkt superstressad med tanke på att min mössa "kanske" kommer imorn, jag gjorde av med alla pengar i måndags och det faktum att jag inte har någonting som känns bra att ha på mig!
yes, blir väl mjukisbyxor då! hahaha

COOL


Ännu en skiva!

Hejhopp alla ni därute!
Igår hade jag planerat en skön hemma kväll med min söta syster och en stor hög av filmer. Men efter en bra predikan av min vän Begonia föllde jag ist med på nvs studentskiva! Haha ja, vad kan man säga. För att sammanatta kvällen blev jag glad, full och utslängd! Värd kväll med bästa vänner iaf<3


En sommardag i april!

Vilken underbar dag. Fåglarna kvittrar, solen skiner och molnen är utom synhåll. Jag bara undrar kan man ha en bättre påsk?
Jag har precis tagit en drive tur med pappa och hämtat upp syrran oh hennes plus one. Nu när vi är tillbaka i stugan ska vi äta en supergod påsklunch, sällskapad av bhlollo och company.. LOVE




asdfghjkläölkjhgfdqwertyuiopåpoiuytrexcvbnm

Kanske är det jag som gör fel,, jag vet verkligen inte. Jag Orkar iaf inte gå runt med denna smärta varje gång jag tänker på detta. Jag orkar inte låsas som om det är så sjukt lätt att gå vidare. Jag orka inte försvara och jag orkar inte stötta.Det är inte så här det ska behöva vara. Det är inte så här det ska behöva kännas. Men ändå kommer ingenting ändras. Ändå kommer smärtan som man glömmer lika snabbt komma tillbaka nästa gång du sviker. å folk säger. Förlåt inte , glöm! Men hur kan det vara värt att glömma ? hur kan man sjunka till en sån låg nivå att man bara glömmer. Man glömmer det som varit, man glömmer det som skulle vart.. Men jag är svag. Nej jag vill inte vara svag, men jag är svag. Jag kommer inte glömma, jag kommer förlåta. Jag kommer förlåta och jag kommer lika snabbt bli sviken. Inte för att jag vill, utan för att jag inte längre orkar vänta mig något annat.
Jag hatar det faktum att jag VILL känna glädje för DIG just nu, men allt jag känner är hur sjukt sårad jag är. Och nej, denna korta lilla text säger ingen något. Den verken skyller eller dömer. Den verken hatar eller älskar. Men jag vet inte, kanske känns det bra att skriva ner detta. Att sluta vara så instängd med det som har störst makt i världen att såra mig. Varje gång jag tänker på detta blir jag ledsen, varje gång jag skriver om detta blir ögat mitt blött. Men att bry sig tillräckligt mycke för att ändras? nej jag bara skriver och skriver. Skriver om allt och inget. Jag hoppas INGEN tar åt sig av denna text. För den betyder inte NÅGONTING ALLS... För jag har redan förlåit. För även fast jag hatar hur du sårar mig. Finns det ingen jag ÄLSKAR MER ÄN DIG<3 

Just nu!

Försöker jag få styrkan att dressa mig!! Sedan ska det bära av mot bhlollo för lite middagsmys.. Med mig tar jag datorn. Har nämligen laddat Red riding hood. Hoppas på att hon inte sätt den!!


take me to the country""


Idag var jag uppe med tuppen för en trevlig road trip mot landet! Vädret ljusade upp sig på eftermiddan och mamma och jag har spenderat större delen av dagen i solen...

Just nu drömmer jag om att bli blond till studenten,,jag menar då inte kritvit utan bara få lite ljuvliga varma blonda lockar... Känns som vart än jag tittar, ser jag bara mer och mer insperation och vilja åt det hållet!!!<3


"Zooey Deschanel"

"Avkoppling för mig är att surfa in på nätshoppar, lägga saker i min ´korg`, och sedan ge upp när de ber mig fylla i olika formulär"

Coachella

De var Coachellafestival i helgen. Vilket betyder insperation, massvis med insperation. Vill egentligen verkligen åka på festival i sommar. Men det lutar väl mera åt att jobba så jag kan bege mig mot kära gamla goda London innan "nya" skolan börjar.. Yes,,, har för den delan sökt in på universitet inom modevetenskap, inköpare och mönsterkonstruktion! Hoppas på de först nämnda mest<333




Time to update?

Go måndag, go tisdag, go onsdag, go torsdag, ja det var ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen.
Igår tog jag med mig min blomma på vintage mässan som hålls år efter år på söder. Där gjorde vi båda två underbara fynd samt njöt av livet. Väl därinne unnade vi oss också lite manikyr samt mysigt tjejsnack!

Vi tog oss sedan på en underbar promenad från söder, genom gamla stan och till drottninggatan där begonia fick tag i sin studentklänning..  Ja,. vad mer kan jag säga än att det var en underbar dag<3


SMÅFÖRETAGANDE NO MORE!

BLEV NYSS KLAR med småföretagande föralltid... Känns så sjukt bra!!! Nu är det bara göra klart projekt och skriva lite för svenskan sen kan jag leva igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


DEN PERFEKTA !

TROR VERKLIGEN JAG HAR HITTAT DEN PERFEKTA STUDENTKLÄNNINGEN. FRÅN VART? JO HM KONSTIGT NOG. BLÄDRADE NYSS IGENOM SOFIS MODE OCH DÄR VAR DEN. KUPAD RUNT BRÖSTEN TAJT ÖVER REVBENEN OCH HÄNGANDES NER TILL KNÄNA I BÄSTA SILKESTYGET! SJUKTFIN,, OCH VILL VERKLIGEN HA, HITTADE DOCK INGET PÅ HEMSIDAN,, KANSKE KOMMER DEN IN? JA, DEN SOM LEVER FÅR SE!!!!!!!!!!!!!!<3


RSS 2.0