COOLIO

TJATJATJATJA!
Har för första gången någonsin pyssla ihop en egen design. Kanske inte den bästa. Men helt okej för nuet. På onsdag lär jag ha en hel del mera bilder att välja mellan FÖR SHIT, NU ÄR DET ENDAST TRE DAGAR KVAR!

Aint about the Ba-Blang Ba-Blang !


BTW så skissade jag fram en bild av Louise under balen. Hon fick den under hennes lite försenade födelsedagspresent. VIlket vat ett album fyllt med gamla minnen. Hoppas hon gillade den lika mycket som jag. Funderar lite på att skissa fram lite bilder på tjejorna och ge som studentpresent. Rätt ROCKIGT ändå! haha<3

Ain't about the Cha-Chang Cha-Chang!



HEY YOU!
Gårdagen var lite seg men hade ändå en rolig stund med några av dom bästa!
The day, Today har spenderats hemma förutom en tur till centrum för att köpa morsdag present. Invigde då mina nya byxor från TOPSHOP, me like!

ÖNSKADE STUDENTPRESENTER!




DAGENS INLÄGG!

TJATJA. Igår kom mysan över för att trolla bort sin utväxt och lägga i lite ask i det hela för att slippa den där gula känslan. Båda jag och hon tyckte det blev superfint. VIlket är superkuL!
Idag Gjorde jag i princip samma operation på kära Emma. Bort med utväxt och fram med champagn och ask! Superfint det me!
Idag kom också mina KÄRA studentskor,, LOVELOVE,, så sjukt nöjd! Nu väntar jag bara på min efterskickade kavaj och minna smycken, sen är det redy set go som gäller,, FÖÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, VI HAR TAGIT STUDENTEN!

FINFINA MYSAN!!!

BEDTIME STORY"





Visste ni att om man söker på cool på Google så får man upp mitt face, TRUE STORY!!


H E J .

Vilken spännande vecka som väntar. Skickade nyss efter en puder rosa kavaj till studenten. Förhoppningsvis kommer den på torsdag. Då väntas också mina studentsskor från TOPSHOP rammla ner i brevlådan. Så pirrigt. Förutom att få allt klart till studenten nästa vecka är det också en lugn skolvecka. Nästan allt blev klart förra veckan och det känns så otroligt bra, konstigt men bra. En hel drös med erbjudande om att jobba i helgen och nästa trillade också ner i mobilen. Kunde dock inte tacka ja till en del pga allt annat roligt som inträffar samma tider. Med det gör ingenting. Jobbar massor i juli, och det ser ut som det kommer bli en hel del i juni också.
Nu ska jag pyssla lite för att sedan förhoppningsvis spela lite tennis. KULIOOO!

00.14


Dagen har spenderats med sol och storm. Vilka vindar. Nu är det dock daggs att krypa ner under täcket. En ny dag väntas!
PUSS O NATT

LÄNGE LEVE STUDENTSKOR!


LIVET ÄR ALLT BRA VACKERT!


Igår var det ingen vanlig dag, igår var det nämligen bal för alla 3or i bålsta. Dagen blev fullspäckad med balfrisyrer, glädje och skratt! Samtidigt som jag med familjen gjorde i ordning allt för en överaskningsfest för min käre bror som tagit examen!
Efter att ha ätit och druckit med familj och vänner i Jimmys ära så begav jag mig mot eftersläppet för att se alla otroligt vackra 3or. och SHIT, De var de finaste flickorna någonsin, jag var så stolt och glad för deras skull<3

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Intensive Cravings!


GRATTIS HP<3



HEJHEJHEJ mina söta små flickor. Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det stor ROCKAREN HP LOLLO R Öglands födelsedag. Så grattis till det kära du! Dagen till ära har hon firats med vänner, våfflor och pizza,, en otrolig blandning med andra ord<3
Eftersom presenten ligger på beställning pysslade jag och blomman ist ihop ett litet collage med Ls favisar.. Hoppas någon tog en bild på den, jag glömde nämligen HELT bort det!

Händelserna som skakat om livet!

Igår spelade jag min första runda frisbygolf. Det var super skoj. JO jag var sämst, men vem är inte det första gången, haha.. Jag må gått ut på +59 men vem bryr sig. Detta kommer jag göra om snarast!

Men innan denna roliga upplevelse var jag med om ännu en annan rolig upplevelse. Sara och jag har en tid tillbaka pratat om att pierca örat. Ni vet , uppe på kanten. O efter att ha raggat lite på Kevin bestämde vi oss snabbt som tusan att göra de nu så vi kan byta till studenten. Väl där hände då det sjukast EVER.... Han Hade BAra en PLUPPPPPP,,, så en av oss var dömd till att leva med en ring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nejnejnej , inte en ring,, en LILA RING!!!!!!!!!!!!!! Och ja, ni kan ju tänka er vem det blev PUNKTPUNKTPUNKT Gissa vem som kommer leva med utsläppt hår ett bra tag framöver hahah


3 Älsklingar""

Sitter och pusslar ihop LOUISE R ÖGLANDS present..

Slipar på min kärleksförklaring till Sara "Samibrady"

Skiver ihop världens bästa grattis till Cecilia ""

<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333


Picture time!

Här har ni en samling av lite bilder från i fredags.. Bilder från skolan, rålis och snaps. Underbar kväll mina damer, underbar kväll<3












I brevlådan om 3-12 arbetsdagar!




RSS 2.0