LITE SALONGSBERUSAD BARA!

Klockan är nu 23.18 och jag ligger redo i sängen för att slumra in. Men tänkte vara en snäll sport och bjuda på en bild från igår. Invigde nämligen mitt lila läppstift som jag är rätt fast vid. Hade dock kanske inte det bästa fästet, men det gör ingenting. Nu sängen PUSSSSSS

HEM, LJUVA HEM!

Slog nyss upp portarna till kära gammla goda bålsta. Helgen spenderades med familj och vänner på landet. Hade det super mysigt och var mer än lite taggad på att stanna kvar där veckan ut. Men måste ju hem och tvätta inför P&L. Har tagit en del bilder från gårdagen som jag kan visa er sen, samt berätta lite mer om helgen i sig. Nu ska jag dock äta middag med min kära far. Puss och kram så länge.


EN VÅT DRÖM!


GOMORGO GOMIDDAG GOKVÄLL BLOGGEN!
Inte mycket som hänt denna vecka.Vart ute på 2 springrundor med bästa becka. Umgåts och köpt tågbiljett till P&L med bästa blomman. Och hälsat av Mysan till Turkiet. Imogon blir det att skicka iväg min midsommar packning med mor upp till landet. Jobbar nämligen till 2 på fredag, men tar sedan tåget upp för att umgås med familjen och vänner. SovSött!

OMG


KISS KISS BANG BANG!



Sitter i soffan och funderar på att bege mig mot sängen. Ja jag vet, det är lördag. Men jag har fortfarande jätte ont i huvudet och jag orkar verkligen ingenting, så vad annars finns det att göra?

00.27

So come with me, where dreams are born, and time is never planned. Just think of happy things, and your heart will fly on wings, forever, in Never Never Land!

ETT STEG NÄRMARE!

TJOOHO.
Igår tog jag mig igenom halkbanan. VIlket vissa säger är det roligaste dom gjort. Hmm. Vet inte om jag håller med, men sjukt skönt att vara ett steg närmare körkortet!!!

Nu ska jag dressa mig för att sedan ta en tur till sumpan för lite mer körning.
Vad som väntas under kvällen är ännu osätt. haha---


I DO LOVE YOU!


Okej, det är otroligt kul att överdriva. Men detta är endå en nygammal favorit i Glee. Hade lite maraton i torsdags och tog mig igenom nära 5 avsnitt. Underbar dag med andra ord. Jag ÄLSKAR GLEE. Och jag är så glad att Jesse St James har återkommit. Kolla in glee cast på spotify. Rolling in the deep!!

Nu bär det av mot centrum med syster. Hon behöver liter saker inför morgondagen så jag följer med som sällis .. Puss på er!


TJOHEJ!

Idag händer inte mycket. Chillchill å åter igen chill! Nu tänkte jag gå ut och lägga mig i solen. Sen ska det bakas o härja. I morgon kommer också mina fina flickor över för planering över en rolig sak. + för att skriva i lite mössor. Kommer bli legendariskt!!!!!
Nu tänkte jag iaf bjuda på lite fina bilder från min nya kamera. LOVELOVELOVE!




BARA ATT FÅNGA DAGEN OCH LEVA LIVET!

Underbara dagar passerar. Eftersom jag fortfarande pluggar till körkort så har jag inte riktigt börja känna den där frihetskänslan som bör komma under sommarlovet. Men jag bara lever och njuter av varenda dag fullt ut ändå. I tisdags tog jag en tur till stan med min favorit Blomma. Vi shoppade, snackade, drack öl och bara njöt av det underbara vädret!



GRATTIS ROCKBABE JR!

Min underbaraste finaste syster har äntligen fyllt 17 år! Jag kan verkligen inte förstå hur fort allting går. Om tre år har du en 2 framför din ålder. Medans du nu endast lever med en 1.. Njut av varje sekund i ditt liv. Du har ett av dom bästa<3


EN SOMMARNATT I JUNI!

Idag har jag haft en underbar myskväll hemma hos Becko. Vi invigde vårat tält som jag, becko och Louise ska chilla i under PL, samt drack lite öl. Under kvällen invigde jag också underbara studentpresenter! LOVELOVELOVE....


MIN STUDENT 20110601!

20110601 var den bästa och största dagen i mitt liv. Jag kommer aldrig glömma alla underbara människor och alla underbara minnen som dem givit mig. Här har ni en samling av bilder, allt från champange frukosten till utspringet och till sist flaket. Åååhh vad jag saknar varenda sekund av denna underbara dag!!!






20110603

HEJHEJHEJ BLOGGEN!
Åter en dag spenderandes till större delen innomhus. Andra dagen mina öron ringer och jag känner mig snurrig som tusan. Men jag antar att man mår som man förskänar. Orkar verkligen INTE sitta och ladda upp massa bilder nu, en de ligger ju redan uppe på facebook om någon är taggad. haha...
Men tänkte berätta lite om vad jag fick för presenter on the big day!

- presentkort på guldfynd
- pund pund och åter igen pund
- ett ingraverat halsband med mitt namn och texten student 2011 på.
- Cash is king,,haha pengar med andra ord!
- ett superfint fat med blommor på.
- UNDERBARA SKOR av syster och Micke!
- Och sist men inte minst så fick jag en FUCKING SYSTEMKAMERAA!!!! Min kamera har endast levt med mig i 2 dagar men jag har ändå lyckats ta runt 600 bilder. Trodde aldrig jag kunde älska något så här mycket<3


Whating on tomorrow


Nu bär det av mot sängen. Imorgon kommer jag bjuda på ännu mer studentmys och underbara minnen från gårdagen. Vill iaf avsluta dagen med att säga hur mycket denna tös betyder för mig. LOVEYOU SLAMII!!

WTF!!!

JAG ÄR SÅ GLAD, JA ÄR SÅ LEDSEN, JAG ÄR SÅ LYCKLIG, JAG ÄR SÅ UPPSPELT!
IGÅR TOG JAG FXXXING STUDENTEN. MED ANDRA ORD SÅ HADE JAG DEN BÄSTA ROIGASTE SKÖNASTE VACKRASTE SORJLIASTE UNDERBARSTE DAGEN EVER!!! JAG KAN INTE FATTA ATT DET Ä SLUT. JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR GÅRDAGEN SÅ MYCKET ATT JAG VILL GRÅTA<3

DAGEN BÖRJDE MED CHAMPAGNEFRUKOST I EN PARK MED VÄRLDENS BÄSTA KLASS OCH VÄNNER<3. VI TRÄFFADE SEDAN DE ANDRA 3ORNA I EN KYRKA EN BIT DÄRIRÅN. EFTER ATT ALLA FALLIT UT I SONG GICK VI MASH TILL SKOLA STOLTA SOM FXN! ASSÅ JAG HAR VEKLIGEN INGA ORD FÖR GÅRDAGEN. NÄR VI SPRANG UT OCH SEDAN ÅKTE FLAK ASSÅ WTF. HUR KAN MAN HA SÅDANT UNDERBART LIV. GLIDA RUNT I STAN, HA 20 PLATTOR ÖL REDO ATT SPRUTA PÅ VARANDRA. ÅHHH MINNRENA<3 ATT JAG RAMMLADE 15 GÅNGER GJORDE BARA STUNDERNA MER MINNESVÄRDA.. BÄST TIME EVER!

KVÄLLEN FÅR ETT ENDA MINUS OCH DET TILLDELAS MIG SJÄLV EFTERSOM JAG VAR SÅ DUM OCH INTE FICK MED MIG EN ENGÅNGSKAMERA PÅ FLAKET. BÄSTA MINNERNA EVER<333333333333333333333333333333333333333

JUST NU SITTER JAG OCH LADDAR UPP BILDER FRÅN MOBILEN. FINFINT! MEN BTW, GISSA VEM SOM FICK EN FUCKING SYSTEMKAMERA,,, JA BAA VAAAAAAAAAAAA?????????? JA ÄR SÅ GLAD ATT JAG TILL OCH MED VILL BJUDA PÅ TUSEN GLADA GUBBAR....::D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


RSS 2.0