NÄMEN TJA!

STRESSSTRESSSTRESS!

Hinner aldrig blogga nu för tiden. Känns som det alltid är något som kommer ivägen. Det faktum att jag inte har en kamera stör mig också för den delen. Själv tycker jag det är super tråkigt att kolla in bloggar utan bilder. Blir så opersonligt. Men vad ska man göra? Verken mobilen eller kameran fungerar.

I fredags fick jag äntligen flytta hem. Hela helgen har jag därför packat upp huset, samt varit en sväng runt om på inredningsbutiker för lite nya grejor. Jag har också målat insidan av alla mina garderobber. Kände att det var daggs för lite vitt. Hela mitt rum är verkligen superfräsht nu. Skönt!

Annars har jag efter varje upplock spenderat mina kvällar hemma hos bästa Camilla. Där har vi haft Supernatural maraton. Längtar redan till nästa runda.
NU ska jag försöka ta det lungt och bota huvudvärken jag plockat upp. Ikväll blir det sola och träning..

GRATTIS ROCKARN!

Världens bästa Mysan fyller 19 år idag. ROCK ON!


GRÅT, SKRIK OCH HELVETET!

För att sammanfatta min kväll!

KLOCKAN ÄR SEX!

HEJHEJHEJ Klockan är sex och det är nu daggs att vakna. Då menar jag inte vakna upp från en sömn, utan då menar jag att vakna upp ur min dumma pluggamnesia. Oj stavas det så?

Nu ska jag iallafall gå och diska. Sen bär det av mot träningshuset mot ett dubbelpass. Förhoppningsvis iallafall. Puss på er<3


Min Bohem Sommar 2011


Dubbelt upp!

Varför inte dra på trissor och bjuda på ännu ett inlägg denna trevliga fredag!
MatteMatteMatte, allt jag fokuserar på denna vecka. Men tro det eller ej, igår tog jag en snabbis in till stan för en runda på min favorit butik, TOPSHOP. Väl där inne dras blickarna direkt till alla underbara skor. Så lottlös gick jag tur nog inte därifrån. Med mig hem fick jag ett par underbara partyskor, en vardagströja och en tunn kofta. Känner mig nöjd och belåten av att få ta del av all rea som fortfarande pågår för fulla bullar.

Försökt hitta mina gobitar på hemsidan eftersom jag ej har kamera, men icke sa nicke. Det får vänta som allt annat!
Ha det toppen. Nu blir det mer matte!!


Näsan i boken!

Hallå alla blogg vänner. Minns ni mig? Knappt så jag gör det själv. Det enda jag gör nu för tiden är att ha näsan i matteboken! Man blir förblindad av sig själv. Men tro det eller ej, jag börjar faktist få lite koll på vad som är vad. Galet skönt med tanke på att nationella endast är en vecka iväg.

ELIN KLING + HM.

Nu är det daggs för ännu ett sammarbete mellan hm och en designer. Denna gång blir det nog extra roligt eftersom, om Elin är känd för något så är det iaf inte för att vara designer. Men som vi ser här ger hon ändå cravings av det hon tar i, eller i detta fall syr. ROLIGT!


THE LAST DAY OF FREEDOME!

Morning loved once!

Imorgon börjar skolan igen. VIlket inte känns som det roligaste på jorden! Jag är så sjukt stressad över precis ALLT. Men det är nu äntligen daggs att ta tag i det också!
Men för dagen ska jag endast falla bort i glömska. Nu ska jag gå och göra ägg, spela en sjukt bra film och senare gå en till promenad med min sune.

SPÅRAT!!

HEJHEJHEJHEJ!

Gårdagen var kanon och firades hemma hos den nyblivna nitton åringen!
Eftersom kvällen är lite dimmig så vill jag bara sammanfatta med ett gått råd jag en gång plockat upp från någon av mina alla turer runt om världen.
Behandla andra som duvill bli behandlad själv"!

På nyår ska jag PICKA sönder eralla! " utom L"





Weeds.

Ligger i soffan med en dunder huvudvärk, världens halsont och kollar weeds.
Längtar som tusan till helgen. Eller nÿår, som vi också kallar det. Kommer bli så skoj!


Nu är det pause!

Sitter och kollar in Victoria Secret. Missat varenda gång det sendts, men nu hade jag turen att hoppa in i programet en minut efter att det börjat!
Dagen min har spenderats i soffan. Är förskyld och känner mig inte på topp allts. Men inget kan få mig gladare än dessa vackra änglar. Man blir alltid så glad när man kollar in VS. Lika bra varje år!


1 JANUARI 2011.

Det är nu äntligen TVÅTUSENELVA. Ni vet vad det betyder. VI är närmare HP och mitt studentår. De två viktigaste sakerna this year. I den ordningen också! haha..
Nyår firade jag här i snöstugan med familjen. Jag skulle igentligen begett mig hem till mina vänner, men pga av snöovädret valde jag att stanna här uppe. Och även fast jag saknade mina vänner hade jag det super mysigt<3

NU är jag helt slut så jag ligger i sängen och kollar Thats 70s show. Supernice!
Imorgon är det daggs att bege sig hem. Då ska jag träffa mina vänner och byta julklappar! JIPPI!!




RSS 2.0