VÄRLDENS BÄSTA SKIVA!

Igår hade ja värlens bästa tid med världes bästa brudar på Rose i stockholm!
Vaknade när bror min ringde imorse och ville kommer över och chilla, gick efter att han dragit raka vägen tillbaka till sängen. Har mått skit idag, men FAN vad det var värt det!

Här har ni en bild från i lördags då vi firde kära blommans 18 års dag! LOVEYOU<3

HEY YOU!

Idag var jag en tripp till farbror doktorn för lite antibiotika.. Om det ens är så det heter!
Öronen har täppt igen och halsen är svullen, ja vad är inte fel... Sedan har jag världens penga ångest! Min kära vän Camilla påminde mig nyss om hur sjukt mycket pengar som kommer rinna ut i sanden de kommande veckorna. DOCK till jätte roliga saker.. Menmen Jobbigt!!

PLUGG?


Idag måste jag verkligen börja med alla inlämningar som snart ska in. Så trött på plugg, men jag är inte bitter. Nu ska jag först äta och kanske ta en dusch, men vi ska inte hoppas på för mycket. haha .. Puss på er

Snart i min brevlåda!



Ursäkta min Franska

Godmorgon mitt härskap. Ny dag nya tag. Jag är helt sliten. Med det gör inget. Nu ska jag nämligen snart hämta ut lite trevligheter på posten. YEAA!!!
" Hade tänkt visa en outfit bild från kryssningen, men suprice det fanns inte en enda som inte var super suddig. haha konstigt?.. Bar iaf denna skapelse från topshop med halsband och träklackar. Oj på tal om träklackar, nämnde jag att jag dansade sönder dom? Tydligen var vi så pass vilda och efter ett par antal sparkar dirr på klacken" breakade de. Men de är lungt, har bara gjort av med över tre nollar redan. Vad är ytterligare en nolla för att få mina favisar lagade!!?? ÅNGEST!!

onsdag till torsdag!


Hallå alla mina små turtduvor. Mår ni bra? själv så börjar jag faktist göra det jag med. Efter att ha upplevt en händelserik natt med bland annat scandinaviens hunks, Edward Cullen och pb är jag verkligen redo för sängen. Lilllördan var kanon och jag ser absolut fram imot nästa resa. Dock så skämdes jag över att jag var en av de personerna som fick strossa runt i solbriller pga av de "starka" lyset sista timmarna. Menmen, man lever bara en gång, visst?

Spring för livet!


Godmorgon mina solstrålar. Idag ska jag bara ha lite religon och förhoppningsvis färga kära Saras hår. Sedan blir det styrka med Camilla ikväll. Vill verkligen träna bort min dumma huvudvärk som fortfarande sitter i.

Nervsammanbrott!!!

Jag bryter ihop. Jag har nu väntat i 2 veckor med att beställa från hm. anledning?, jo jag har väntat på att en rabatt kupong ska dyka upp i posten. Igår gav jag dock upp och bestämde mig ist för att beställa lite smått och gott för en summa på 500kr. Men gissa då vad som idag trillade ner i brevlådan om inte 20 % på hela sortimentet. Ja jag vet verkligen inte vad jag ska säga förutom att jag bryter ihop!!

A blue story!


Idag inviger jag mitt blåa läppstift. ROCK!!


Bara så ni vet!

Har jag haft en underbar SPAhelg i marholmen med de bästa!
Nu ska jag njuta av en promis med Camilla i vårsolen. Sedan blir det styrka!
Men kan ni tänka er, snart är det sommar!

Make up store!


Efter att ha jobbat klart igår tog jag en sväng till make up store. Jag har länge varit ute efter ett perfekt iskallat läppstift. Efter att ha tittat runt hittade jag perfekta färgen, dock som ögonpenna, men so what?. Det är ju bara smeta på med lite läppglans så blire perfekt. 
Nu äre bara att blanda denna SNYGGA isiga färg med min egna naturliga färg.
Resultatet: Isblålila. Dvs perfekt!

Jag lyxade också till det och köpte mig en riktigt bra sminkväska. Känns jättebra!
Varför inte lägga pengar på smink? Nått jag för det första aldrig gör. Kan lova att jag snart är tillbaka för lite mer smått och gått!

 


RSS 2.0