Mysa

Gårdagen med bcko var great.. Kan inte fatta att hon är i london nuu.. Galet..
Eftersom det ösregnar ute har jag städat lite och ska nu dra ihop mig framför tvn med syrran och en stor påse popcorn.. Super mysigt..

Off you go"!

Idag började jag dagen med skivstång. Det var faktist helt ok.. Hade väl i och för sig hopparts på lite mer kondition ,, dock vare mest styrka..
Läste nyss hejalollos blogg och oj vad avendsjuk man blir. Är så glad att hon har så kul. Hoppas hon vill komma hem sen och att hon inte bosätter sig därborta på malta... Det vore faktist hemskt..
NU ska jag duschA sedan ska jag möta upp min kära Becko i centa..

Gillar denna bild-- VI ser såå LOST ut!"" hahah


Det blir en dag på stranden

Idag när jag vaknade var det så varmt att vi begav oss till stranden. Jag bhlollo och nattifnatt.. Nu är jag helt död. Känner mig överkokt med alla värmeslag hhahah... Nu ska jag ta en lång kall dusch. Planerna är att träffa dragge iikväll och med hopp om att också hinna me träning...

Har för det andra haft super duper ångest över att det inte blir nån PL imorn.... Vill så mycket...

Luftigt och bekvämt.  Så ser jag ut today


Dessa godingar fick jag med mig från valbo.. LOVE!!!


Midsommar

Midsommar firade jag i gävle med underbara familjen och några vänner...
Dagen började med midsommarlunch och mys för att sedan bege sig av mot den lilla sjön ca 500 meter från min stuga där jag skulle ro runt sjön. Först ror alla på led för att sedan hoppa i land och fira midsommar together.. haha myss... Förrutom att vi rodde runt i ringar och mer brevid än bakom de andra var det kul som attan.....
Här har ni lite bilder-

Gissa om det var skönt att luncha i bikini!!!


















Hemma.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJ
Var ett bra tag sen nuu!!!!.. KOm nyss hem från en underbar weekend i gävle eller vad man ska kalla de...
Min midsommar var fantastisk. Hade jätte kul och mysigt som attan... Många roliga händelser som går till historien.. haha...
144. Det är antalet på bilderna jag tagit så spän fast säkerthetsbälterna, för när min mobil är färdigladdad då är det daggs!!!!!


Promisss

Imorse gick jag och syster en mysig promenad mot vattnet. Det är verkligen super mysigt att gå och sätta mig på en brygga och kolla på det glittrande vattnet.. Där satt vi ända tills det kom en helt galen svan och ville äta upp oss.. Då begav vi oss vidare... Förrästen,, vill ni se lite "ej smickrande" bilder ? varsågodaaa--




Yes, så här vacker är jag när jag nyss stigit ur sängen. Att säga finn 5 fel är alldelest för enkelt.. Men vet ni" jag bjuder på den..




På tal om

Hej allihop. Denna dag har jag spenderat med syster i solen. Eller denna dag, den är ju inte riktigt slut än.. Snart ska jag springa ut igen, men kände att jag behövde ett litet break.
Med det sagt tänkte jag prata lite om en kommande trend, dvs återkomsten av den spetsiga skorna!.
För några månader sedan blädrade jag i vouge och upptäckte då till min förtvivlan spetskorn. Jag menar det är ju verkligen inte snyggt!.
En tid passerade och jag glömde då bort det hemska minnet från år 06 då man sprang runt i dessa utomjordingar, men ack nu ser det ut att hända igen. Har märkt att det är svårt att gå in i en affär utan att upptäcka en eller två spetsiga skor. Hur kommer det nu bli? Kommer innom ett år alla affärer vara täckta av denna hemska trend, eller kommer designerna förstå vad som är bäst och bara sluta tillverka dom. Men nu ska jag inte överdriva, jag menar till viss del kan VISSA endast VISSA vara helt ok. Men matioriteten är bara hemsk!. Hoppas det inte går längre än så här!..

På gränsen till helt okej!


Detta är vad jag kallar att gå över gränsen.

Dåligt minne

Kommer ni ihåg för några månader sedan då jag la upp ett kravings för en väska i data form. Har helt glömt att lägga upp en bild på denna goding som jag hittade för några veckor sedan. LOVE IT! Den är stor och färglad. Köpte faktist en till, dock lite mindre. Men den får ni se en annan dag.. 50Kr kostade iaf denna varelse..


Enköping

Idag har jag hunnit med en sväng till tandläkaren i enköping. Känner mig så cluless över vad som pågår i min mun så började ställa lite frågor. Som de flesta vet har jag slarvat rejält med nattskenan så det är inte precis någon överasskning att jag inte är klar än... Enligt dom hade det förväntat att jag var klar inom 4 månader, men på grung av mitt slarv skrev de nu upp ca ett långt år!!.. Fick då lite motivation- Nästa år i början av juni ska denna sak banne mig ut!". Kan inte fortsätta slarva längre!.

En annan galen sak som hände vittnade vi lite tidigare. När vi går på bussan kan knappt busschaffören prata. Och det värsta var att hon stank så mycket svett att jag var tvungen att kolla åt kanten och backa när jag pratde med henne. Jag menar bara ush! När det luktar så tydligt till mitten av  bussen lär hon väl själv käna den hemska stanken.. FY vad äckligt!

Här har ni af min söta syster Makvratet 1 i min familj. hambis till frukost, pizza till lunch och båda till middag.. haha nej men om det ändå vore sååå..



FAR-VÄL

HEJHEJ . Blev inte riktigt nån uppdatering igår när jag kom hem som planerat. Vi, några styckna satt på grönadalen och firade Harrys godbye. Tog lite bilder så varför inte hoppa till dom...

Harry var super SÖT och super glad<3

THE GREVE TOO!!

Becky hade lite problem med huvet...

Men hon hittade balansen i Harry mun!"""

Bästa bilderna kommer ur intet hihi

HEJ-HEJDÅ

NU är jag hemma igen. Känner mig tyvär inte på topp. Ont i huvet och seg som tusan. Nu tänker jag vila lite sen ska jag till grönadalen och kasta iväg Harry. Kan verkligen inte fatta att hon ska vara bort så länge.Hon kom ju precis hem. Blir verkligen HEJ. HEJ DÅ! ... Helt tokigt. Men oj vad kul hon lär ha..

Simma lungt nu Harry. Det är så här jag vill minnas dig. Nära och bekvämt hahaha
<LOVE YOU!!


Torka

Hejhejhejhej.. Kan hålla med att de ligger stor blogtorka hos mig. Har helt enkelt inte riktigt haft energin. Men ska försöka bli bättre. Som ni alla vet har jag varit i gävle i helgen. Men nu är jag hemma.
Idag ska jag klippa Emmas mamma för att sedan umgås lite med henne... Senare ska jag säga hejdå till en underbar vän som åker bort alldelest för länge.

I gävle drog vi systrar till stan och myste sönder...




Mot landet

Hej allihop. Dagen har varit fullspäckad med äventyr. När jag nyss spelade tennis började det ösregna och blixtra haha läskigt!. Nu måste jag skynda och packa för denna helg ska jag spendera med gott folk i gävle. Hör av mig när jag landat. Puss på er.

Jag vill också ta tillfälle i akt och meddela om en saknad person.
Ginger är ca jej tal och jej bred. Hon hänger ofta i lekparker i väntan på sin mamma. Om någon av er råkat se henne Ring efterlyst för tips. Sara stalker holmberg. Du är saknad men vi kommer ihåg dig för dinna glädjedagar. Tårarna du spillde när vi hittade dig i lekparken första gången är offörglömliga. Om du är kidnappad om du är strandsatt, det spelar ingen roll. VI SLUTAR ALDRIG LETA!!!  Du kan till och med vara hackad i små bitar- då sätter vi ihop dig!!YOU AND ME FORE LIFE BEBE!! HAHAHAH

LOST!

Precis sett sista avsnittet av lost någonsin, och jag måste bara säga-wow!. Lost är nog bland det bästa som hänt tv-världen. En serie på 6 säsonger, och jag håller med att det vart väldigt förvirrande, Men vilket slut""" Jag grät och jag skrattade. Underbart!!

I det sista avsnittet fick man träffa karaktärer man knappt kom ihåg.. LOVE IT!!


Äntligen

Sol vind och vatten!!
Så har min dag i princip varit. Med andra ord -Helt underbar! Även fast jag vet att detta väder blir kortvarigt är jag spralig och glad som tusan.. Lite sol är ju bättre än ingen..
NU off to the tennis cort!""


Prinsen är här

I mina drömmar trodde jag att jag skulle sova ca 1-2 veckor. Men min underbara prins kom som send från åvan med en kyss lika klar som solen. Det var kysssolen! haha...
Jag har stekt i solen nån timme och det är nu daggs att hämta Anna vid tågan. Sen MER SOL!!!

Nu undrar ni s'kert hur en sommardag i solen ser ut hos mig.. This is all i need!


Yesbox

hejhej miss positiv här. Haha,, men seriöst. Idag har jag lunchat med Becky och diskat hos jimmy.. Är man moneymaker så är man .... Nu ska jag sova i en vecka sen ska min prins kyssa mig och jag ska därmed vakna upp i en underbart vacker värld med strålande sol och underbart folk. Låt kärlek bevara er alla! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


Leka livet..

Strek kolla Lost, träna och sen bio i kista.. <underbart LIV!!!

Endast ett klick iväg


Tennis

På strålande humöör"""" Ska nu iväg för att spela tennis med syrran och micke.. Sen efetr det ska jag nog hemma och kanske träna lite. Och efter det kommer ett PAR av mina brudar på middag. LOVE LIFE_92.. hahaha'



Upprörd

Just nu känner jag mig som ett stort frågetecken. Klänningen som jag beställt kunde hämtas ut idag. Och glad som jag var sprang jag ner till centrum och glad över att betala de 89 extra kronorna för att hämta ut min godbit. Men när jag kommer hem och öppnar påsen ser jag till min förvåning att jag ej fått klänningen jag beställt. Eller har jag?. Fashion agains aids släppte ju som ni alla vet en stor kollektion med kläder, men det är bara nått som inte stämmer. Visa av bilderna stämmer inte i real. En av sakerna jag köpte i butik ser nästan ut som klänningen jag beställde med den lilla skillnaden att den var hel leopard. Inte delvis. När jag sedan beställde kläningen var ju min förhoppningar efter bilden, dvs en del leopard, en del vit. Men ändå kom en hel leopard hemskickad till mig. och nu vet jag inte vad? Är det så att bilderna inte stämmer? Fick jag kanske fel paket? Eller är det bara en av många. När jag tänker efter så var det blåa halsbandet först leopard men senare några slags tecken. Men dessa fanns ändå under samma beställningsknap. Nej. Jag vet verkligen inte vad som gick fel. Men jag kan säga att detta gör mig väldigt upprörd. Nu måste jag skicka tillbaka någonting jag redan har och med detta fick jag ingenting, istället gick jag 89kr back. F""""N för HM just nu!!

I release you, NOT!

Kom nyss hem från systers skolavslutning. Nu tänker ni säkert. Vem går på sin systers skolavsluting MEN idag är ingen vanlig dag för idag är syrrans 9ans avslutningsdag. hahaha...
För att gå in på det ytterligare måste jag bara berätta hur dessa passerande veckor varit för mig. Och jag kan sammanfatta det med ett ord- Rörande. Kanske låter små konstigt men min syster på 16 år har liksom vuxit upp. Ingen mer grundskola. När jag själv gick ut och alla blev små rörda tänkte jag MES"" men 2 år senare och jag är lika mesig jag. Eller bättre ord- RÖRD OCH STOLT!!

Du växer upp så snabbt. Kanske för snabbt. Babybabybaby Lovelove





Återkommer

HEJHEJ haft en skön dag med Harry och nu är jag trött. Ska försöka gå och träna lite nu. Bilder får bli imorgon. Tror inte jag har så mycket för mig då,, eller förhoppningsvis haha... Hareeeee

YEESSS  bilder återkommer imorn.. Nöjjaa med detta så länge hihi

Greys

TJATJA. Fick galna mess från greven om hur spänande greys var och fick då självklart behovet om att checka in nästa veckas avsnitt. Palla kolla det man redan fått förklarat.. haha..!!! Spänande är det iaf. Sen är det daggs för sängen...

För att säga nått annat kul så bad harry mig idag beskriva min dröm man. Utan att tänka på någon speciell person beskrev jag min käre Edward. Du har mitt hjärta gullet ! hahah.... Här har ni btw en cool bild då jag föreställer den unga manen. mummss

Mer roliga bilder från idag kommer imorn!! haha

Sommarlov

HEJHEJ SOMMARLOV!..
Yesbox. Har härmed sommarlov. Och om jag ska vara ärlig känns det inte riktigt så. Tror typ jag ska till skolan imorn igen. Vart lite knas nu tycker jag, men det är lungt. Skönt känns det iaf... Dessa två dagar som gått har jag sammlat på mig typ 250 bilder. Vill självklart att ni ska se alla, men det orkar jag inte. Vi börjar med några från igår tror jag. SÅ får vi se vart det ledar oss!.


Dessa två snyggingar var först på plats!!

Sara gillar ´jord. hah nää jord-gubbar:!!!

Om alla slutar kolla på Anna och iställe kollar på snyggingen på glasscykeln som jag försökte smygfota"" haha


SÖÖÖÖÖÖT

SÖÖt den me

HHHHAaaaaaaaaaaa SÖTAST!!

Välkommen


Fika

Nu ska jag dressa mig och sedan åka till stan för lite picknik med klassen. Vilken otrolig lektion haah eller hur?`
kommer ta tusen bilder så ni får skratta när jag kommer hem.. TTYL!! OJ COOL JAG ÄR!! HAHAHAHA

400kr Rikare

HEJHEJ Bloggen!. Kom nyss hem från skolan och allt vad det innebär. Dagen har varit rätt fullspäckad även fast jag började klockan 1. Klarade med galant av gympan och har härmed slutbetyget VG. Supernöjd!!!..
Efter att blivit mördad av all galenskap på gympan begav jag mig till hallonbegen för lite klippningar. De blev SUPER nöjda så är härmed 400kr rikare, eller 440 om jag ska vara exakt. haha. Tar ju igentligen endast 100 per person, MEN alla vill nästan ALWAYS betala mer. Tycker väl jag är så bra. Och det är verkligen jättekul. Ska nog också ta och höja till 150kr iaf. Känns som jag är redo för det nu när jag börjar 3an.


3 Dagar kvar

Morning sunshines. Klockan är nu 10.03 och Harry har precis varit här med lite moneymoney. Hon vill visa hur mycket hon uppskattade hur snäll jag var så jag fick en hundring. haha.. Skön vän där .
Nu ska jag gå och välja kläder för att sedan packa gympa kläder. Jag har världens ångest. Har nämligen mycket att bevisa idag på gympan och jag ska få mitt VG. Som är Jävligt bra med tanke på hur lite jag varit där.... Men nu får vi tänka poitivt. 3 dagar kvar sen är det sommarlov. Eller kan man verkligen säga 3 dagar. Börjar liksom 1 idag och har 2 lektioner. Imorgon har jag endast picknik med klasssen, och på onsdag avsluttning HAHA.. Skönt!!

Har jag förrästen berättat att det är daggs att börja med föbudet igen. Nu efter 5 dagar är det daggs. SLut med nappar. Men det är ju lungt, är ju inget barn. LOL


Stolt syster_92

Igår tog min syster studenten. Haha nej, men känns nästan så, kommer typ gå runt med ett foto i plånboken eftersom hon var såå fin..Vi pysslade hela dagen och tycker hon bli så fantastisk enastående. Nej nu ska jag sluta tjafsa och istället visa er hur vacker hon var.
















Sa-a_tungan-Holmberg

Äntligen daggs för uppdatering. Igår var en fullspäckad dag och kväll. Massor med bal och 18års firande. Apropå bal kan jag inte förstå att det var 2 år sedan.. Shit!.

Men jag tycker nog att vi börjar med lite bilder från kvällen. Så får syrran ett helt eget inlägg med bal bilder senare... Började med fest för annika. Vid 12 slaget begav vi oss på efterfest i älvsjö. Väldig rolig kväll om man säger så- eller vad säger du tungan?.. mummsss

Dansade sönder dessa klackar HELA kväällen! haha seriöst. Lagning nästa! haha

?_92

Annas C_93 hahaha

Sa-a, ginger TUNGAN-Holmberg SNYGGAST_92!

MED mig kan du se ut så här dag efter dag bebe! HAHA

18 åringen och LIKET_93 HAHA

Grattis!!!

SÖTA POJKAR_88! ELLER VAD TYCKER DU SA-A TUNGAN!???. Åh nej vill inte tänka på din tunga. Du vet inte vad du gör med mig S! .. Bubblar innom mig! hahahahhahahahhahahahhahahahhahah

PUNKT PÅ DET DÅ! HAHA



Rise and Shine.

Idag är det mycket att göra. Måste iväg till centrum och köpa lite grejer. Sen snabbt hem och skrubba mig lite. Sen är det daggs för balfrisyr. Redan påbörjat den igår, så vet att det kommer bli SKITbra!

Men ikväll då? Ja då bär det av mot lite 18års firande i solna. Eller jag tror det är där det hålls. hihi-. Inte mycket att tänka på där förrutom- vad jag ska ha på mig-hur jag kommer dit-och vad jag ska halsa. HAHA där skojade jag lite väl?


Sherlock Holmes

HEJHOPP!!. Har spenderat större delan av dagen med Emma. Har varit super. När jag kom hem såg jag sherlock holmes. Galet bra film . Och galet vad förälskad jag blir i Robert downey jr. Vacker som satan!"

Och ja, ni känner ju till Jude law. HAHAHAHAH<33



STOPP!

Nämen tja bloggen!! hänger du här ofta eller?? haha

Vaknade nyss på super humör. Daggs att messa Emma och sedan bege sig ut i solsängen!!" Verkligen 7 heaven

När LOUISE säger STOPP! dÅ är det STOPP! HAHAHA<3333333

3.1 Phillip Lim

Det finns inget jag vill så mycket som att kunna köpa en klänning från detta märke. Så avslappnat men ändå vackert och sofistikerat!.
Någon gång kommer alla mina kläder komma från detta märke haha. Vågar inte ens skriva ner hur mycket denna varelse kostar. Men det är iaf mer än tre nollor om man säger så!

3.1 Phillip Lim Sequined silk dress

Run Joey run

Vill bara börja inlägget med denna rubrik! RUGGIT bra låt!. Känner gammla vibratiner! CHECK IT OUT!

Idag var min sista dag på praktiken. Väldigt skönt att ha det klart för denna termin. Var smart och tog med mig filt så hade en liten picknik under lunchen idag. Om man bortser från alla äckliga kryp så vare super mysigt..






Stressad

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Nu ska jag träna sönder, sen ska jag nog städa och efter det så ska jag vara hos docktorn klockan 2, och efter det måste jag hem snabbt som tusan. Har massor att sy till syrran innan balen. ush.
Förresten så har min lärare har också medelat mig att hon ska hälsa på mig på min praktik, vilket känns jätte jobbigt för man vet ju aldrig vad hoon kommer säga haha.. menmen. Nu drar jag PUSS

En liten fortsättning.

HEJHALLÅ!!!!
GLÖMDE HELT BORT ATT LÄGGA IN BILDER PÅ MINA INKÖÖP!
HERE YOU GO----

Lindex 129kr. Dock sista paret!

2 ST klänningar från hm med 10% rabatt. Kan det bli bättre?

Och det sista!

2 FINA NYKOMLINGAR:)

1 Juni.

Hallå i stugan.
Har nyss skrivit klart mitt dumma pm som ska vara inne idag. Ville bara ha det sagt så sj och ginger får dåligt samvete över att inte ha gjort sinna. haha

Idag är det första juni och som de flesta vet har jag nu varit utan läsk godis bakverk chips mm i 31 dagar. Dvs hela maj!. Idag har jag varken känt lättnad eller glädje. Under min lunch drack jag mina 3 enda klunkar cola light  och det kändes inge vidare. Det var verkligen inte lika gott som jag kom ihåg menmen. Nu på kvällen hade jag planerat att äta en brownie från 7 eleven. Men att köpa en var aldrig en tanke. Jag trodde gud skulle veta när jag kände suget och lägga den i mitt knä. Men icke sa nicke.. Lovar dock att uppdatera med det första jag äter sen. Förstår att ni sitter som på nålar där hemma. HAHAHAH

Innan jag begav mig hem sprang jag runt till 4 hm på 20 minuter. Det var verkligen inn och ut. Köpte 2 FAA klänningar med hela 10% RABATT. Tack hm haha... Sen i bålsta köpte jag också ett par super söööta strandshjorts. Genomskinliga dock........
Nu får det vara nog! Daggs för bilder!!

Klunk 1! haha

Närbild. Ps: ej smuts på mina naglar. haha Bara dum färg.

klunk 3!!!


Sen blev det frisör- Och JA! jag spårade!.

Inte mycket att säga förutom att JA, jag spårade.



RSS 2.0